PËR NE

RRETH KOMPANISË TONË

DAUTI-TRANSPORTSHPED AD ofron një spektër të gjerë shëerbimesh në fushën e transportit dhe shpedicionit. Viyioni dhe synimi ynë është të kuptojmë biznesin tuaj, të ofrojmë një zgjidhje të përshtatur të transportit dhe sherbimeve të shpedicijonit me qmime konkuruese. Veprojmë në mënyre autentike ndaj sërbimeve të klientit dhe kemi qasje proaktive në përmbushjen e pritjeve të tyre. Me mëshum se 15 vitet eksperiencë synimi yn është të ofrojmë shërbime cilësore me standarde të larta si: