УСЛУГА ШТО ЈА ЗАСЛУЖУВАТЕ

Наша визија и цел е да создадеме ефективна врска меѓу Вас и Вашите клиенти

За Даути-Транспорт Шпед

За нас

ДАУТИ-ТРАНСПОРТШПЕД АД Скопје нуди широк спектар на услуги од областа на товарен патен транспорт и царинско застапување. Наша визија и цел е да создадеме ефективна врска меѓу Вас и Вашите клиенти, да го разбереме Вашиот бизнис, да понудиме приспособени и конкурентни транспортни и логистички пешенија. Настапуваме автентичо кон услугите на клиентите и имаме проактивен пристап кон исполнување на нивните очекувања. Со повеќе од 15 години искуство безусловно се стремиме да обезбедиме квалитетни услуги по највисоки стандарди.

Транспортни услуги:

Со повеќе од 15 години искуство безусловно се стремиме да обезбедиме квалитетни услуги по највисоки стандарди.

Ви требаат повеќе информации?

Слободно исконтактирајте не доколку имате повеќе прашања