SHËRBIMET

Test 2

TRANSPORTI

Diapazoni i madh i shërbimeve nga sfera e transportit po ashtu dhe nga sfera e shpeditimit.... ..

Lexo më shumë »
LAJMET

  • ISO Standarde

    ISO Standarde

    Dauti TRANSPORTSHPED AD për të plotësuar interesat e punonjësve dhe klientëve të saj e sheh si të nevojshme aplikimin e

    Lexo më shumë »
GALERIA

Parku i makinave

Parku i makinave

Ekipi

Ekipi

Çertifikata

Çertifikata

Scroll To Top